Justify Rebellion [Justify The End Tour] AFLYST

Support: Arr.: Justify Rebellion
2020/04/17 kl. 21:00
Forsalg: 100 kr. (inkl. alt) Dør: 120 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Grundet myndighedernes tiltag for at forbygge smitte af Coronavirus er arrangementet Justify Rebellion d. 17. april aflyst.
Arrangementet vil blive gennemført på et senere tidspunkt.

The Ends Justify The Means…
…Dette er titlen på det nye metalalbum fra Justify Rebellion. Rebellerne er kommet for at blive, hvilket bevises med denne monstrøse heavy metalplade, skrevet med inspirationer fra hele metalverdenen. Med dette album kan det roligt siges, at drengene fra ‘Unleashing The Beast’ er vokset med opgaven. Albummet omhandler de mørke aspekter af mennesket og samfundet med temaer på pladen som grådighed, krig, sårbarhed og selvrealisering.


Riffsne er tungere, soloerne hurtigere, trommerne mere hårdtslående, og bassen brager mod tilintetgørelse. Aldrig har Justify Rebellion været stærkere og mere kraftfulde end nu. Med dette mesterværk af en trackliste, kan intet stoppe disse gutter!


Justify Rebellion har skruet op for tempoet, men samtidigt også gjort plads til et par mere tordnende og tungere hymner som fans af bandet med garanti vil knække nakken til.


Albummet er atter engang blevet både indspillet samt produceret hos CB Studios i Jylland. Dette af Christian Bonde, som også agerer gæste-vokal på nummeret ‘Throne of Greed’ – den længste sang fra rebellerne til dato.