Katla

Support: Throwe
2020/10/09 kl. 20:00
Forsalg: 70 kr. (inkl. alt) Dør: 80 kr.
Dørene Åbner: 19:30

Corona trygge koncerttiltag
Kun siddepladser. (Unummererede pladser)
Bordservering
Tidlig start (kl. 20.00)
Ved dørsalg har vi skema til kontaktoplysninger liggende klar til frivillig udfyldelse, for brug ved smitteopsporing.
Store mængde håndsprit og god afstand.
Ingen garderobe, tag din jakke med op i salen og hæng den på din stol.
Alle medarbejdere bliver sprittet af og proppet i mundbind.
Jf. myndighedernes retningslinjer er det ikke påkrævet for publikum til koncerter at bære mundbind / visir. (01/10-2020)

Dørene åbner kl. 19.30

Katla

KRIGSHUNGER TOUR 2020

I forbindelse med udgivelsen af de to kapitler til Warmongering Luciferians, kan Katla nu præsentere Krigshunger tour 2020. Efter et travlt passeret år i 2019 og mangel på samme i 2020, bliver det i efterårets indtræden med stor glæde at kunne indtage scenen igen for den jysk-sjællandske trio.

Katla spiller nådesløs black doom, der knuser og hærger, ødelægger og smadrer. Tunge trommer, skrigende og brølende vokaler, hissende guitarer med overflod af fuzz og distortion. Der inviteres til hedensksataniske messer og en aktiv kamp mod religionernes opstanden.

Der er et klart budskab i den nye udgivelse angående den nye drejning Katla har taget – Krigen er total. Numrene er blevet kortere, lyden sortere, vokalerne vildere og trommerne tungere. Der er absolut ingen kompromisser med Warmongering Luciferians. Hvis du ønsker en aften i selskab med hyldester til de underjordiske, sataniske budskaber, store smil og kærlighed, så ses vi til Katla.

Warmongering Luciferians er indspillet hos Peter Hove i Infinite White Studios, mixet af Simon Sonne Andersen i Full Moon Studios og mastereret af Brian Mørk. Stor tak til alle involverede i processerne og skabelsen af denne plade.

Throwe

THROWE er et blackened hardcore band fra København, dannet i 2018. THROWE kommer ud af skyggerne af 8 års samspil i anden bandkonstellation, og de mange års samspil og live erfaringer kan ses i deres udførelse der emmer af energi og intensitet.
Skyggerne vil definerer imens lyset vil lyse, og THROWE har i første omgang udgivet tre sange, som bygger på en triologi om menneskedyret i os alle. Til november 2020 vil de indtræde studiet igen, og indspille deres debut som vil bygge videre på trilogien, dog med mere fokus på dansksproget tekster.Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune