LAMENTARI + Support: GALGE

2022/04/29 kl. 21:00
Forsalg: 110 kr. (inkl. alt) Dør: 140 kr.
Dørene Åbner: 20:00

LAMENTARI

LAMENTARI symboliserer foreningen af blackened dødsmetal med symfoniorkestrets monumentale brøl. Bandet drager indflydelser i alt lige fra J.S.Bach og Igor Stravinsky til Dimmu Borgir’ og Yngwie Malmsteens storslåede toner.

LAMENTARI’s anmelderroste messe og debut EP “MISSA PRO DEFUNCTIS” (Dansk: Messe for de døde) blev udgivet i marts 2020, og inkluderede et live indspillet ensemble af strenge og blæsere. Vinyl udgivelsen af “MISSA PRO DEFUNCTIS” blev solgt ud på under 24 timer.

LAMENTARI løftede i begyndelsen af 2021 igen næverne med en ny 12 minutter og 12 sekunder lang orkestral eksplosion af en single, ”NIHILITATIS”, som er skrevet i forening med kirkeorgelets rungende piber og lynild fra de hårdtslående strengeinstrumenter. ”NIHILITATIS” blev udgivet som en luksus gennemsigtig 12 ” single, der blev udsolgt på blot en
time og den dertilhørende musikvideo, der blev premieret via bl.a Metal Injection gik #1 i Politikens ”Ugens Video.”

Nihilitatis video: https://www.youtube.com/watch?v=eUpCc-njZ98

GALGE

GALGE er en aarhusiansk kvartet, der siden 2018 har klynget diverse danske spillesteder op med deres afskyelige dødsmetal. Igennem en væmmelig

live performance, spækket med fartbødeegnede trommer, en ti tons tung bas, en æggedelerflæsnende spade, krydret med stride strømme af skrig og bræk, er publikum garanteret en modbydelig oplevelse i selskab med dette herlige band. 

D. 10 December 2021 udgav Galge deres debutalbum “Løkkelig”. Muligheden for at spille albummet live blev dog forhindret gang på gang pga. Corona, men nu er bandet klar til at vise de nye vare frem. Albummet er nemlig et noget anderledes værk end Galges debut-EP “Herlig”. Lyrikken på “Løkkelig” har lagt temaer om død og ødelæggelse bag sig og udforsker i stedet det tvetydige ved tabte, nuværende og nye relationer. Sange om vemodig afsked, sex, frustrationer og glæder ved forelskelse er hvad Galge synger om, dog med et noget mere straffende musikalsk udtryk end man normalt hører akkompagnere disse emner. Galge er nemlig stadigvæk et Metalband der er sonisk inspireret af de hårdeste undergrunds-genre, som Dødsmetal, Blackmetal og Grindcore.

OBS: SHAMASH vil desværre ikke være en del af opvarmningen på aftenen pga. et afbud.

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune