Lucer

Support: Alone In Rome
2021/09/18 kl. 21:00
Forsalg: 60 kr. (inkl. alt) Dør: 70 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Dørene åbner kl. 20.00

Lucer

Det nye track er både titelnummer og første smagsprøve fra det københavnske rockbands tredje album, der udkommer i 2021, og er produceret i tæt samarbejde med producer og H.E.R.O-frontmand Christoffer Stjerne.

27. november vender LUCER stærkt tilbage med ’The New World’; den første ud af en række singler bandet har planer om at slippe som optakt til deres nye album, der lander i efteråret 2021.

På ’The New World’ får den rendyrkede rocklyd, mange kender fra LUCERs debutalbum, selskab af både elektrobeats og sync-effekter – og netop dét er rød tråd hele albummet igennem. Det er lyden af rock a la 2020, og et band der for alvor har fundet deres DNA.

”På det nye album har vi fusioneret den meget rockede lyd fra ’Bring Me Good News’ og den eksperimenterende tilgang, der var karakteristisk for ’Ghost Town’. Det er vores forsøg på at finde ud af, hvordan rockmusik kan lyde i dag – frem for at holde fast i de gamle dyder bare for at gøre det”, forklarer forsanger Lasse Bøgemark.

Det gennemførte udtryk skyldes i høj grad også samarbejdet med producer Christoffer Stjerne, der, ifølge LUCER, har en anderledes tilgang i studiet, end de har været vant til. Han er ikke bleg for at udfordre og prøve nye lyduniverser af, og det har givet gevinst.

”Samarbejdet har været utrolig intuitivt og nemt. Alle har været åbne og modtagelige for inputs, og det har resulteret i, at vi rent lydmæssigt har flyttet drengene hen i et mere moderne univers og flirtet med flere genrer”, udtaler producer Christoffer Stjerne.

Ligesom LUCERS første to plader er også den nyeste i rækken skabt med liveoptrædener for øje. Det københavnske rockband har gjort sig bemærket i både ind- og udland med deres eksplosive energi og fandenivoldske sceneshows – og det stopper ikke med ’The New World’. Tværtimod.

”Mange af vores kolleger laver en plade, fordi det er deres kunstværk. Men vi har altid gjort det lidt omvendt; vi har lavet vores albums som visitkort, så vi kunne få lov til at komme ud og spille, og det gælder stadig. De nye sange er udviklet til, at de skal lyde godt live, så vi kan lægge publikum ned”, siger trommeslager Jonathan Nørgaard.

.

Alone In Rome

Hvem er vi?

Alone In Rome er et ungt dansk rockband, der opstod mens Danmark var midt i corona-kaos, og gennem musikken finder vejen ud på den anden side. Ved hjælp af hvad der mest af alt kan beskrives som en online kontaktannonce, fandt 5 gutter sammen om rockmusikken, der med inspiration fra bands som blandt andet Dizzy Mizz Lizzy, RHCP, Guns N’ Roses, ACDC og D-A-D, formår at lave fyldige riffs, energiske omkvæd, og ikke mindst levere et sceneshow, der kan mærkes, selv på bagerste række. Missionen er klar, musikken skal ud til folket, og den skal spilles overalt hvor den spilles kan. Rejsen dertil skal fyldes med hårdt arbejde, gode tider, og en fælles vision om at komme ud over scenekanten. Det der gør musikken unik er, når Alone In Rome samles i øvelokalet, så opstår lyden af os. Fordi alle medlemmer er med i sangskrivningsprocessen, føler vi det unikke netop kommer til udtryk derved. Vi lyder af os.

Musikken

Rødderne af vores musik stammer fra mange forskellige genrer, men vi er alle enige om, at det hele samles i rocken. Musikken er energisk, følelsesladet og fyldigt. Hvert et taktslag og hver en tone der spilles og synges, har en eller anden følelse, og fortæller en vigtig del af historien.

Dem, der hører musikken, slår heller ingen tvivl om hverken bandets energi, eller inspirationskilder.

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune