Master Of Puppets

Support:
lørdag 26. december 2020 kl. 20:00
Forsalg: 110 kr. (ekskl. gebyr) Dør: 120 kr.

Corona trygge koncerttiltag
Kun siddepladser. (Unummererede pladser)
Bordservering
Tidlig start (kl. 20.00)
Ved dørsalg har vi skema til kontaktoplysninger liggende klar til frivillig udfyldelse, for brug ved smitteopsporing.
Store mængde håndsprit og god afstand.
Ingen garderobe, tag din jakke med op i salen og hæng den på din stol.
Alle medarbejdere bliver sprittet af og proppet i mundbind.

Dørene åbner kl. 19.30

Master Of Puppets

Der er flere ting som er helt nødvendige for at det bliver en rigtig jul: julemænd, juletræer, julegaver, julemad….og selvfølgelig Master of Puppets´ julekoncert 2.juledag. I år er særlig på grund af Covid-19, men det skal ikke sætte en stopper for at høre Metallica i juledagene.


Derfor afholder Master of Puppets denne jul en helt særlig koncert på Kansas City: en intim Metallica-koncert….Intimetallica night!


Koncerten bliver for et begrænset antal siddende tilhørere, med bandet som midtpunkt væk fra scenen, midt på gulvet blandt publikum, hvor Metallicas musik nyfortolkes i akustiske og anderledes versioner. Intensiteten, nerven og originaliteten som er kendetegnende for det legendariske band, vil stadig være den bærende drivkraft, men musikken vil blive tilrettet de meget intime rammer som aftenen vil byde på. Metallicas bagkatalog er stort og varieret, og koncerten vil derfor spænde over hele bandets karriere.


Skynd dig at anskaffe billet til en helt unik koncertoplevelse på Kansas City, hvor Metallicas musik bliver fremført på en måde du ikke har hørt den før.

Billetsalg åbner 1. okt.