Master Of Puppets AFLYST

26. december 2020 kl. 20:00:00
Forsalg: 110 kr. (inkl. alt) Dør: 120 kr.
Dørene Åbner: 19:30

Grundet de nyeste restriktioner for at stoppe spredning af coronavirus er Kansas City lukket til og med 3. januar 2021. Det betyder, at vi desværre må aflyse de planlagte koncerter resten af året. Alle billetkøbere får automatisk returneret deres billet. 

Master Of Puppets

Der er flere ting som er helt nødvendige for at det bliver en rigtig jul: julemænd, juletræer, julegaver, julemad….og selvfølgelig Master of Puppets´ julekoncert 2.juledag. I år er særlig på grund af Covid-19, men det skal ikke sætte en stopper for at høre Metallica i juledagene.


Derfor afholder Master of Puppets denne jul en helt særlig koncert på Kansas City: en intim Metallica-koncert….Intimetallica night!


Koncerten bliver for et begrænset antal siddende tilhørere, med bandet som midtpunkt væk fra scenen, midt på gulvet blandt publikum, hvor Metallicas musik nyfortolkes i akustiske og anderledes versioner. Intensiteten, nerven og originaliteten som er kendetegnende for det legendariske band, vil stadig være den bærende drivkraft, men musikken vil blive tilrettet de meget intime rammer som aftenen vil byde på. Metallicas bagkatalog er stort og varieret, og koncerten vil derfor spænde over hele bandets karriere.


Skynd dig at anskaffe billet til en helt unik koncertoplevelse på Kansas City, hvor Metallicas musik bliver fremført på en måde du ikke har hørt den før.

Billetsalg åbner 1. okt.