Metal Mekka

Metal Mekka – Black Tritonus, Haunted Jazz, Fatal image, Summit & Blodrus

2022/04/02 kl. 19:00
Forsalg: 80 kr. (inkl. alt) Dør: kr.
Dørene Åbner: 18:00

Metal Mekka inviterer på en aften med massere af tråd og dobbeltpedal!

Blodrus
Blodrus er lyden af mord. En rejse igennem fødslen af tanken om snarlig død til blodet flyende fra dødt kød. En dynamisk oplevelse, om man vil. Musikken bevæger sig fra hamre som ofrets hjerte på den sidste flugt til knusende passager med samme tyngde som en forhammer i fuld svung. I denne soniske bog af blod gurgler, brøler og skriger fortælleren om hurtig og langsom død. Om at blive kvalt i væggelus og eget blod, over dæmoner der leger papirklip med din hud til mødre som konsumerer familien som varulv. Hvis du forsøger at flygte fra dødsteatret, nagles du fast af trommeterminatoren. Fra maskingeværsalver til morterer du først mærker for sent, er den rytmiske dræber altid klar til at nagle dig fast. Blodrus. Hvis du nyder dødsmetal, der kilder til du skriger.

Fatal image
Fatal Image er et nyt up and coming heavy band fra Odense, hvor de diverse subgenre af heavy verdenen mødes som en pose blandede bolsjer, og bliver til sin helt egen lydmur. Riffs der skærer helt ind til benet og får sat gang i nakkemusklerne. Der er ingen tvivl om at der bliver spillet op til krigsdans, når Fatal Image indtager scenen med høj energi og tempofyldt musik.

Haunted jazz
Haunted Jazz er et energisk og hårdtslående odenseansk hardrock-band der, på trods af navnet, spiller alt andet end jazz! Griber man derimod et litermål og fylder det op til kanten med spade, tilsætter en god portion dobbeltpedal, en knivspids tung bas og blander det hele med en håndfuld melodiske strygere, så har man opskriften på det musikalske univers, som Haunted Jazz leverer. Her er plads til alt fra symfoniske ballader til nakkeknækkende breakdowns.

Summit
Summit er fem drenge fra Odense, der spiller rock, som trækker tråde til 70’ernes grænsesøgende bands. Med hård hånd kører rytmesektionen bussen, mens keys og guitar maler landskaberne udenfor og vokalen skarpt skærer igennem og kommenterer på kaos og kosmos omkring os. Summit er i den mest gængse forståelse et rockband med alt hvad det indebærer. Det er fem gutter, der mødes i venskabet, musikken og eksperimenterne. Det er venskab og kreativitet, der driver værket, og det kan mærkes i musikken og i kemien mellem bandmedlemmerne. Summit tør godt drømme stort, og det gør de også, men i grundessensen er ingen scene for lille og intet publikum for småt. For når det kommer til Summit er det ikke størrelsen af en koncert, der er vigtig. Det er jagten på trancen og intensiteten, når man glider ind i musikken, der er vigtig, og det kan mærkes når de indtager scenen. Summit har siden de etablerede sig i 2013 aldrig skiftet ud i den originale besætning, og igennem årene har de spillet snesevis af koncerter rundtom i landet, især på Fyn og i Jylland.

Black Tritonus
Black Tritonus spiller dødsmetal, primært inspireret af den gamle skole, og med tekster omhandlende alt fra seriemordere, korrupte politikere og generel samfundskritik, til en tilbagevendende fascination af livet på jorden før homo sapiens. Alt sammen leveret til både kompromisløst hurtige riffs og blast beats, langsomme dissonante passager, samt groovy riffs der med sikkerhed vil kunne mærkes i nakken dagen efter. Med bandnavnet opkaldt efter den mørke middelalders forbudte interval bærer Black Tritonus stolt den blasfemiske fakkel videre ind i det 21. århundrede med en omgang hårdtslående dødsmetal, der leder tankerne tilbage på, og hylder nogle af genrens allerførste pionerende misdædere!

Tidsplan er:
Blodrus 19.00-19.35
Fatal Image 19.50-20.25
Haunted Jazz 20.40-21.25
Summit 21.40-22.25
Black Tritonus 22.40-23.40

Prisen er 40kr for Metal Mekka medlemmer og 80kr hvis man ikke er medlem.

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune