Metal Mekka – Sylvatica, Trold & Vansind

2022/04/30 kl. 21:00
Forsalg: 100 kr. (inkl. alt) Dør: 130 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Vær med på en aften, hvor Metal Mekka byder indenfor til 3 bands, der hiver dig tilbage i tiden, ud i sumpen og ind i en ekstatisk fornemmelse af vanvid.

THE FIRE THAT BURNS FEST PT 1 2022 – ODENSE – KANSAS CITY – 30 APRIL

Den danske metalpodcast The Fire That Burns præsenterer for første gang The Fire That Burns Fest PT. 1

Med inspiration hentet fra udenlandske folk metal tours som Pagan Fest og Heathen Crusades, søsættes The Fire That Burns Fest i april 2022, med ønsket om at bringe den danske folk- og vikingmetal på landevejen i det danske land.

The Fire That Burns er navnet på den nye danske metalpodcast, der fokuserer på de melodiske og episke metalgenrer centeret omkring folk-, viking-, symfonisk- og powermetal.

Med The Fire That Burns Fest ønsker bagmanden bag podcasten, Søren Weiss, at bringe ovenstående stilarter på landevejen i Danmark:

”Længe har de mere episke og melodiske metalgenrer været overset i Danmark. Det har ofte været sådan, at de store tours med de helt store power- og folkmetal bands simpelthen springer Danmark over på deres vej fra Tyskland til Sverige. Vi skal have mere af det i Danmark! Og det ønsker jeg at bringe på banen med The Fire That Burns Fest, som efter planen gerne skulle blive en årlig begivenhed for fans af episk metal!”

Til den første The Fire That Burns Fest er temaet folkemetal! Pakken består af en gammel kending på den danske scene og to helt nye fremadstormende navne.

Sylvatica

Sylvatica headliner den første udgave af The Fire That Burns Fest, med deres på én gang episke melodød og festlige folk metal! Bandet udgav i starten af året deres andet album ” Ashes and Snow” til store anmelderroser. Bl.a. hos Devilution der kvitterede med en flot 4/5 stjernet anmeldelse.
Er du fan af navne som Wintersun og Frosttide kan du godt glæde dig til Sylvaticas episke show!

Trold

Trolden er ude! Og et nyt bekendtskab på den danske folkemetal scene er dermed en realitet! Trold spiller folkemetal med et drilsk smil, som med garanti sparker festen i gang direkte fra de store, mørke danske skove.
Trold har sine rødder solidt plantet i den nordiske jord, hvor inspirationen hentes fra et væld af eventyr og mytologier. Kæmper, guder, skovens dyr og havets forunderlige verden er blot nogle af de steder, Trold tager lytterne med. Når troldene er på scenen, kan du være sikker på, at festen starter, og det gode humør bliver sparket i gang.

Vansind

Danmark har fået et helt nyt vikingmetal band du bør holde øje med! Det syv mand store band tager lytteren med på en rejse tilbage i tiden, med fortællinger om bl.a Svend Tveskæg på deres nyeste EP ”MXIII”, der udkom i starten af året. Vansind er melodisk vikingmetal med tunge riffs og store melodier (hør blot på et nummer som ”Den Farefulde Færd”). Det her er et band som alle med hang til navne som Amon Amarth og Eluveitie bestemt bør tjekke ud!

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune