MudMusic præsenterer: Intro til management, den gode netværksstrategi.

2022/06/07 kl. 18:30
Forsalg: 0 kr. (inkl. alt) Dør: 0 kr.
Dørene Åbner: 18:15

Intro til management, den gode netværksstrategi og din egen artist DNA.

Hvad laver en manager egentlig? Og skal du have en? Hvordan skaber du et stærkt netværk og sætter det stærkeste hold omkring dig? Hvordan finder du din unikke kerne og DNA som artist? Dette står Trine Ulrich klar til at hjælpe med, og du får konkrete værktøjer som du kan bruge fremadrettet i din karriere, samt defineret din grund-DNA, som du kan bruge i alt fra pressemeddelelser og fondssøgninger til pitch til branchefolk. 

MØD OPLÆGSHOLDEREN
Trine Ulrich ejer managementfirmaet Account The Beat, hvor hun arbejder som daglig manager for navne som Fallulah, LIVLØS, EYES m.fl.

Trines hjerte har altid brændt for musikken og hun har arbejdet med den i flere forskellige sammenhænge. Hendes CV indeholder blandt andet regnskabsmedarbejder på Vega og Frost Festival, booker på Carpark og Oppenheimer Festival, musikskribent for forskellige medier med fokus på det danske vækstlag, projektleder på talks om musikbranchen, samt podcasten ”Kunsten at afmontere det svære” om mentalt helbred i musikbranchen. 

PRAKTISK INFORMATION
Tidspunkt: 7. juni, kl. 18.30 – ca. 21.30. Kom gerne 15 minutter før. 
Sted: Spillestedet, Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. Der er gratis parkering og busstoppestedet SDE Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.
Pris: Arrangementet er gratis, men kræver billet og har bindende tilmelding.

OBS! Bemærk at en billet gælder til et helt band eller én artist, så book kun en enkelt billet på vegne af dit band.

 

Billetten anskaffes ved at skrive en mail til mudmusic@kansascity.dk

Husk at skrive hvilket band eller artist du booker en billet på vegne af.