Sådan netværker du med musikbranchen på SPOT Festival

MudMusic præsenterer: Sådan netværker du med musikbranchen på SPOT Festival

2023/04/12 kl. 19:00
Forsalg: 0 kr. (inkl. alt) Dør: kr.
Dørene Åbner: 18:45

Oplæg: Sådan netværker du med musikbranchen på SPOT Festival

SPOT Festivalen er Danmarks største musikbranchefestival. Men hvad er det præcist ved festivalen, der gør den til et vigtigt værktøj for up-coming artister og aktører i branchen?

Det kan du blive klogere på den 12. april til et oplæg, som blandt andet stiller skarpt på den danske musikbranches aktører og arbejdsområder samt alle de muligheder der er for vækstlagsartister ved SPOT Festivalen. Her er der særligt fokus på SPOT +, som er netværks- og konferencedelen af festivalen, hvordan brancheaktørerne bruger festivalen og hvordan du som artist agerer professionelt, når du netværker og tager kontakt til brancheaktørerne. Om du selv skal på scenen på festivalen eller ej, er SPOT Festival nemlig en oplagt mulighed for at netværke med branchefolk.

Vi er i gode hænder på aftenen – oplægget afholdes nemlig af konferencechef for SPOT+ og daglig leder af Promus i Aarhus, Jesper Mardahl, samt booker hos Musikhuset Posten og CEO & Label Manager ved Celebration Records, Nicki Bladt.

 

MØD OPLÆGSHOLDERNE

Jesper Mardahl

Med over 38 år som professionel i den danske musikbranche har Jesper Mardahl været rundt om de fleste hjørner af musikscenen. I første omgang som musiker, men siden da “bag kulisserne” i rollen som A&R manager, producer, label manager og promotion og marketing manager hos en lang række af de førende musikvirksomheder i Danmark. Herunder både store, tidligere danske pladeselskaber som Genlyd Grammofon, Medley Records og Sonet Dansk Grammofon, men også ”gamle” majors som BMG Ariola og EMI Music.

Efterfølgende arbejdede Jesper som projektleder på GAFFA, som medudvikler af Music Management-programmet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, som censor på MM-uddannelsen på RMC, som panelist og foredragsholder på internationale branchefestivaler som SXSW, Eurosonic, by:Larm, Canadian Music Week, Reeperbahn Festival, Vill Vill Vest, The Great Escape og SPOT +, – og nu som daglig leder for landets første netværksplatform for det professionelle musikmiljø, Promus.

Desuden har Jesper været initiativtager til Music City Aarhus og også medstifter af det internationale by-netværk, Music Cities Network.

Siden 2015 er Jesper også konferencechef for SPOT +, der er branchedelen af SPOT Festivalen, og har for nyligt været sekretariatsleder for Music City Aarhus 2022-projektet.

 

Nicki Bladt

Udover sin rolle som booker på Odense spillestedet: Musikhuset Posten, er Nicki også CEO og Label Manager hos Celebration Records og storforbruger af branchefestivaler i både ind- og udland. Til oplægget vil han blandt andet komme ind på, hvordan han som booker og label bruger SPOT til at scoute nye talenter og hvad der er do’s and don’ts når du netværker med brancheaktører.

 

PRAKTISK INFORMATION
-Tidspunkt: 19 – ca. 21.30. Kom gerne 15 minutter før.
-Sted: Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. Der er gratis parkering og busstoppestederne SDE Munkebjergvej samt Stærmosegårdsvej/Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.
-Pris: Arrangementet er gratis men kræver billet og har bindende tilmelding.