Trine Ulrich

MudMusic præsenterer: Sæt mål, lav en handleplan og find dit publikum

2022/09/07 kl. 18:30
Forsalg: 0 kr. (inkl. alt) Dør: 0 kr.
Dørene Åbner: 18:15

Sæt mål, lav en handleplan og find dit publikum.

Hvad er succes for dig, og hvordan definerer du nogle klare mål og handler på dem? Hvordan finder du dit publikum? Efter denne workshop går du hjem med en konkret handleplan, som kan bringe dig skridtet videre imod at nå dine mål.

Workshoppen er henvendt til bands og artister i faste konstellationer da den blandt andet indeholder praktiske øvelser og individuel feedback. Der er derfor også et begrænset antal pladser. Du skal kun bruge én samlet billet pr. band/artist.

Hvis I er et band, opfordres I til at deltage så mange som muligt, idet der skal arbejdes indgående med kernen i jeres fælles projekt.

 

MØD OPLÆGSHOLDEREN
Trine Ulrich ejer managementfirmaet Account The Beat, hvor hun arbejder som daglig manager for navne som Fallulah, LIVLØS, EYES m.fl.
Trines hjerte har altid brændt for musikken og hun har arbejdet med den i flere forskellige sammenhænge. Hendes CV indeholder blandt andet regnskabsmedarbejder på Vega og Frost Festival, booker på Carpark og Oppenheimer Festival, musikskribent for forskellige medier med fokus på det danske vækstlag, projektleder på talks om musikbranchen, samt podcasten ”Kunsten at afmontere det svære” om mentalt helbred i musikbranchen.

 

PRAKTISK INFORMATION
Tidspunkt: 7. september, 18.30 – ca. 21.30. Kom gerne 15 minutter før.
Sted: Spillestedet, Kansas City, Munkebjergvej 140, Odense M. Der er gratis parkering og busstoppestedet SDE Munkebjergvej ligger kun 250m derfra.
Pris: Arrangementet er gratis, men kræver en billet pr. band/artist og har bindende tilmelding.

 

OM MUDMUSIC 
MudMusic er et talentudviklingstiltag der er opstået i samarbejde mellem de to fynske spillesteder Kansas City og Musikhuset Posten. MudMusics vision er at give det fynske vækstlag de bedste rammer til at komme igennem mudderet og frem i den danske musikbranche.
Du kan læse mere på mudmusic.dk