MudMusic showcases

MudMusic showcases

2023/02/10 kl. 20:00
Forsalg: 0 kr. (inkl. alt) Dør: 0 kr.
Dørene Åbner: 19:30

Kom og hør en masse fede artister fra det fynske vækstlag, når MudMusic afholder showcases med fri entré på Kansas City torsdag d. 9. og fredag d. 10. februar!

Måske kommer du for at høre et band du allerede kender, eller for at finde dit nye yndlingsband? Lige meget hvad, garanterer vi for to vilde aftener med en masse god musik.

For artisterne er det ikke hvilken som helst showcase – der er nemlig slots på SPOT Festival 2023 på højkant! Der vil derfor også være en jury af fagpersoner tilstede blandt publikum på aftenen.

10. februar kan du opleve:

19.30 // Dørene åbner
20.00 // Trefork
20.30 // Strangers In Town
21.00 // Lara Luna
21.30 // Karabesh
22.00 // Tiger På Spring

Hvert band spiller 15 minutter.

TREFORK
Trefork planter sine rødder gennem tiden i rockmusikken, med 60’erne og 70’ernes eventyrlystne og udforskende psykedeliske tilgang, til 90’erne og 00’ernes genfødsler og nyfortolkninger af rockens lyd.

Trioen består af Christian Øhlenschlæger der sætter den hårdtslående ramme på trommer omkring Valdemar Øhlenschlægers keyboard og synthesizer arrangementer, som væves sammen med Mads Bech Mikkelsens støttende guitarspil samt rå og nære vokal.

STRANGERS IN TOWN
Popbandet Strangers In Town fra Svendborg består af Allan Halberg (forsanger), Sebastian Rafn (guitar), Jonathan Tjellesen (bas) og Andreas Hansen (trommer).

I starten af 2022 udgav de debutalbummet ”Strangers In Town” som leverer rosé-pop af bedste skuffe! Albummet byder på en mere moderne lyd, der samtidig har toner af 80’ernes pop-rock samt et skud af country- og rockelementer, der er med til at få musikken til at skille sig ud.

LARA LUNA
Lara Luna er et alternativt pop/rock-band. Forvent forvrængede guitarer, stærke vokaler, poppede omkvæd og bløde, catchy ballader, der på scenen udfoldes i en energisk og jordnær performance.

Bandets første udgivelse blev anbefalet på Karriere Kanonen, hvor der blev draget paralleller til Mew, der sammen med kunstnere såsom Biffy Clyro og Tim Christensen står for det lydbillede, Lara Luna er inspireret af.

KARABESH
Karabesh er en ung progressiv rock trio fra Odense. Musikken er instrumental, med guitar, bas og trommer og ofte kompleks, gerne fyldt med små detaljer, som man måske ikke lægger mærke til første gang man hører det. Der er både meget faste dele og improvisatoriske dele i deres musik og inspirationskilderne for de unge gutter strækker sig fra Plini til Polyphia og King Crimson.

TIGER PÅ SRING
Det energiske party-punkband ‘Tiger På Spring’, skriver ørehængere på engelsk, om fortvivlelse og håb, om konflikt og mystik. Med det omhyggeligt sammenvævede tekstunivers og melodiske signaturer, der går igen på tværs af sangene, får helheden en større konceptuel og åndelig autoritet.

Gennem delvis improvisation og en tæt kontakt med publikum, bliver koncertoplevelsen forbindelsen mellem den opdagelsesrejsende og faren, der lurer i junglen.