Situationsfornærmelse

Support: + [psd]
2021/12/11 kl. 21:00
Forsalg: 70 kr. (inkl. alt) Dør: 100 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Dørene åbner kl. 20.00

Situationsfornærmelse

Anmelderrost, velspillet og højenergisk punkrock, om alt det vi ikke taler om

Hvorfor skal punken altid være så vred? Hvorfor ikke grine lidt mere med punken – grine lidt mere af punken – grine lidt mere af os selv?

Situationsfornærmelse leverer punkrock om lyster og laster, som forener band og publikum i dansefest, fællessang og delebajere.

De er blevet kaldt et partyband – og hvilken ære.

Situationsfornærmelse kom til verden i Aarhus, januar 2019, og kort tid efter, den 18. maj, så debut-EP’en ”En Hurtig Omgang Dansk” dagens lys. Bag vidunderet står to søskende, en roomie og Mathias – 4 venner i alt, som selv indspiller, producerer og udgiver uhyrlighederne til folket.

Situationsfornærmelse spænder vidt mellem Frederik Uglebjergs hæsblæsende blastbeats, og Andrea Uglebjergs skingre vokal, til Dines Karlsens eksplosive guitarsoloer, og Mathias Jørgensens helt specielle basspil.

For som Situationsfornærmelse altid siger: en hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere.

Kom til fest, blev der sagt!

[psd]

Måske tænker du: “Skal man virkelig udtale bandnavnet ‘firkantparentes-start-p-s-d-firkantparentes-slut’?”, men nej, du skal såmænd bare udtale det ‘pissed’. Og ‘pissed’ beskriver egentlig meget godt, hvad der foregår, for musik og udtryk balancerer på en knivsæg mellem vrede og fordrukken bølleråberi. I hvert fald på overfladen, for selvom der er alvor bag samfunds- og politikerkritikken, og hvad der ellers kommer op af emner, så er det oftest pakket ind i ramsaltet sarkasme, der tipper faretruende i retning af indrømmet selvironi.

Punk er overskriften når musikkens veje skal beskrives, men allerede i underrubrikken vil man kunne læse om oldschool hardcore og streetpunk, og der vil sikkert også blive nævnt navne som Minor Threat, Black Flag og Dead Kennedys, hvor sidstnævnte nok rammer bedst i forhold til den legesyge tilgang. 
Hvis du tror punk ikke kan blive vildere end Blink 182, så bliver du nok forskrækket. Mener du man kun er punk hvis man har skidt GG Allin i munden, så bliver du nok skuffet. Kan du affinde dig med noget midt imellem, så lad os præsentere: [psd]

[psd] holder fødselsdag hvert år i januar, og i nuværende konstellation kan de fejre 4 år i 2021.

Arrangementet og Kansas City er støttet af:
By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune