Strawberry Slaughterhouse

Support: X Teenage Rebels + Pissed
2023/10/07 kl. 20:00
Forsalg: 130 kr. (inkl. alt) Dør: 150 kr.
Dørene Åbner: 19:30

STRAWBERRY SLAUGHTERHOUSE

Et af 90’ernes mest interessante danske rockbands, Strawberry Slaughterhouse, er tilbage. Bandet, der eksisterede mellem 1992-99, nåede at udgive to albums og optrådte bl.a. 2 gange på Roskilde Festival. Alle singler blev “Ugens uundgåelige” på P3. De blev Grammy nomineret, spillede et utal af udsolgte koncerter i både Danmark og udlandet. I 1995 spillede de 70 koncerter i DK alene. Bandet havde i sin tid stor mediebevågenhed, og ikke mindst en masse dedikerede og trofaste fans.

Det er 3/4 af det originale band der er gået sammen. Den oprindelige bassist, David, er desværre forhindret i at være med i bandet igen. Ny bassist hedder Mads Dammann som har en fortid i bandet The Hitchcocks.

Strawberry Slaughterhouse har brugt det sidste par år på at lege sammen i studie og i øvelokale og derfor vil der muligvis blive luftet et par nye numre side om side med numre fra de to albumudgivelser ‘Teenage Torturechamber’ (1995) og ‘Suck and the art of surviving suburbia’ (1997).

 

PISSED (PSD) 

[psd] er et punk-band fra Odense. Det har eksisteret i sin nuværende form siden januar 2017, og betræder stier tidligere betrådt af mange andre, men vi bilder os ind, at vi også træder ved siden af stien, hinker, løber, moonwalk’er og kravler, i vores iver efter at finde vores egen ting. Hvis du tror punk ikke kan blive vildere end Blink 182, bliver du nok forskrækket. Mener du man kun er punk, hvis man har skidt GG Allin i munden bliver du nok skuffet. Kan du affinde dig med noget midt imellem, så er vi på nogenlunde samme side i bogen. Vi kalder det streetpunk eller oldschool hardcore, men brændt barn har mange navne, og du må kalde det lige hvad du vil. Men vi anbefaler at du lige lytter til det på Bandcamp, Spotify, CD eller live først – så virker du mere troværdig.

 

X TEENAGE REBELS

Københavnske X Teenage Rebels er højenergisk og melodisk streetpunk. Bandet blev dannet i sommeren 2010 og har været rasende lige siden. Rasende fart, rasende lyd, rasende energi og rasende tekster – på den kærlige måde. Find debutalbummet ‘Still Rebel’ fra 2013 og den spritnye EP ‘Vil ikke med’ på iTunes, Spotify eller en anden streamingtjeneste nær dig!!

     Støttet af:
  • By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune
  • Statens Kunstfond