The Boy That Got Away + Support: The Machine Knows

Support:
fredag 25. marts 2022 kl. 21:00
Forsalg: 80 kr. (ekskl. gebyr) Dør: 110 kr.

Gør klar til en aften med uforfalsket og kompromisløs rock, når aarhusianske The Boy That Got Away og The Machine Knows rammer de danske landeveje og besøger Kansas City.

Du får stærke rocksange, du kan synge med på, hårdtslående musikalitet, og intenst sceneshow, når de to bands går på under lampeskæret. Det er ikke uden grund, at TBTGA og TMK sender tankerne tilbage på musikbroderskabet i 90’ernes Seattle. Men her får du det serveret i rammerne af et frisk, moderne pust anno 2022!

The Boy That Got Away har markeret sig som et af Danmarks ypperste rockbands siden deres selvbetitlede debutudgivelse i 2014. Det er siden blevet til yderligere to roste album, hvoraf sidste års Colossus tog de danske anmeldere med storm. Bandets mange singler er blevet flittigt spillet på MyRock, og trioen – bestående af Tim Alvin Boström, Mathias Gregersen og Casper Simonsen – har sågar spillet support for prominente navne som AC/DC, Dizzy Mizz Lizzy og Rival Sons.

TBTGA er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor  de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne møder grungens vilde men melodiske rebelskhed.

The Machine Knows sætter en dyd i den enkle, rå og ærlige sangskrivning. Det blev især tydeliggjort på TMKs debutsingle, “Killer”, der udkom under stor opmærksomhed i april. I front står sanger og guitarist Kristoffer Veirum (Dance With Dirt). Rytmesektionen består af Tobias Weltzer og Antonio Roxy fra Fremmand, som sammen har turneret i både USA og Tyskland med Black Rebel Motorcycle Club og indspillet med blandt andre Carlos Alomar (David Bowie) og Richard Fortus (Guns N’ Roses).

Danmark er i sin essens stadig et rockland, og efter den lange nedlukning ved vi, at publikum derude tørster efter levende rockmusik, det svedige fællesskab og kolde fadøl. Vi glæder os til at møde dem og give dem den fest, de fortjener,” fortæller de to bands.

The Boy That Got Away og The Machine Knows melder sig ind i kampen om at bringe rockmusikken tilbage på de fede danske spillesteder nu!