Timur + Rudbæk + Kalaset

2019/11/23 kl. 21:00
Forsalg: 120 kr. (inkl. alt) Dør: 150 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget! Vi kunne desværre ikke gennemføre Pure Festival 2019, men vi tror stadig på vækstlagsmusikken og op af asken rejser vi os igen!

Derfor præsenterer vi over to dage noget af programmet fra Pure Festival. Denne gang på scenen i vores spillested. Foreløbig line-up denne aften er:

Timur

Timur befinder sig i et smeltedigel mellem oldschool hip-hop produktioner og neo soul med et urban touch, som kommer til udtryk i et jordnært og til tider drømmende univers, hvor melankolien og socialrealismen smelter sammen med insisterende beats og varme synths.

Med dybe rødder i funken og et bagland i oldschool rap, indtager han scenekanten med selvtillid og noget på hjerte.

Rudbæk

Lydbølgerne går højt, når den dumdristige fynbo Rudbæk, akkompagneret med sin tro væbner og rytmeskubber Blitzkrieger, byder på en skandaløs hiphop-koncert bestående af et sammenkog af blide dansable toner og hårdtpumpende kompositioner, hvor euforiskalaen kommer langt over kogepunktet. Hovedingredienserne i tekstuniverset ligger i grænselandet mellem storhedsvanvid, virketrang og selvironi. I selskab med de to raske lejesvende garanteres det, at underholdningen er i højsædet, og du uden tvivl vil blive blæst tilbage, så dine papillotter forlader din hårpragt.

Kalaset

KalAset. Med tryk på a’et. Volapyk? Næppe.

På godt gammelt dansk betyder “kalas” et gilde, et godt selskab, en overdådig fest…

Vi er fem unge, som danner rammer om Kalaset, og vi disker op med sange i poprock genren, med danske tekster, som er præget og inspireret af hverdagens små seværdigheder og store dilemmaer. På blot et år har vi eksperimenteret med flere forskellige genre, for i dag at have fundet vores lyd i det danske, rockede, og nutidige vibe.

Vi synger om ungdommen, om kærligheden, om stilheden og om at drømme, og det er blot nogle af de emner, som publikum får lov til at skråle med på til vores sange.

Vi glæder os sindssygt meget til at spille for jer!

Køb din billet via nedenstående link og støt et af de 3 bands direkte:

Støt Kalaset
Støt Timur
Støt Rudbæk