Earn Your Scars + Kill Trip, Hard Lessons & Mite

2023/03/24 kl. 20:00
Forsalg: 90 kr. (inkl. alt) Dør: 110 kr.
Dørene Åbner: 19:30

Kom forbi Kansas City når Tough As Nails Tour 2023 kigger forbi!

Med et enormt stærkt line-up, der tæller Earn Your Scars, Kill Tripp Hard Lessons og Mite, er aftenen garanteret at være en bragende og hardcore (genre-pun intended) succes, og én man bestemt ikke vil misse!

Lidt om aftenens 4 artister:

Earn Your Scars er et hardcore band fra Kolding, som har udgivet 3 albums og flere EP´er. De har touret landet rundt og spillet en del internationale shows også. De har for nyligt spillet på Odense Metal Fest.

https://open.spotify.com/artist/1AnWVBwjRBBTVcjoeSh7dm?si=v3eEhmMBRg-bboIiVxvMAQ

Kill Trip er et sludge/hardcore band fra Horsens/Odense som har udgivet 1 album og 1 EP. De udgiver en ny EP i feb. 2023. Bandet har spillet support jobs for blandt andet Eyes, Halshug, Bersærk, Dying Hydra m.fl.

Derudover har bandet lige spillet på Boringhell Fest og Copenhagen Metal Fest.

https://open.spotify.com/artist/6mVxVG8rEzsovufFFunXA4?si=uFrdDms6SIOwlbf5Q114vA

Hard Lessons er et spritnyt hardcore band fra Aalborg. De har lige udgivet deres første EP i foråret 2022 og er allerede i gang med indspilningerne af deres næste udgivelse. Hard Lessons har siden spillet support jobs for Pro-Pain(US), Ignite(US), Evergreen Terrace (US) og Risk It (DE), samt spillet på Support Our Scene Fest.

https://open.spotify.com/artist/1L2t9JwQlq6t0yVwQ9y5Jl?si=uNwaa_XRT0CANVFX_XHmRQ

Mite er et metallisk hardcore band fra Odense. De har udgivet 3 EP´er, og har spillet support jobs for Lifesick, Rot Away, Hexis, Nyt Liv mfl. De skal også varme op for Cabal i Odense i januar.

https://open.spotify.com/artist/6gekRHieQ4s3RGDMqTpcrX?si=EtWXIqGnRleA93hQEOeOQA    Støttet af:
  • By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune
  • Statens Kunstfond
  • Tuborg