Ukraine Rocks!

2023/05/22 kl. 20:00
Forsalg: 160 kr. (inkl. alt) Dør: 180 kr.
Dørene Åbner: 19:30

Kom med til et brag af en ukrainsk fest, når nogle af de mest lovende bands fra de pulserende ukrainske rockscene kommer til Danmark.

På touren UKRAINE ROCKS turnerer seks bands landet rundt for at introducere folket til ukrainske guitarriffs og trommesoloer. De fleste bands har tidligere spillet shows rundt omkring i Europa, men det er første gang, vi i Danmark for chancen for at opleve dem.De udvalgte bands repræsenterer Ukraine på bedste vis; de leverer fantastiske musikalske oplevelser. Derudover er det et rockshow, som er vigtigere end nogensinde før.De fleste af musikerne har oplevet krigen tæt på. Mange har familie i de ramte områder. Nogle bor der selv. Og andre er med i forsvaret af Kyiv. Når de kommer til Danmark er det for at vise Ukraines farver og kæmpe på den måde, de kan bedst. Nemlig med musikken.I nogle timer samles vi i det frirum, som kun musikken kan tilbyde. Vi ser en anden side af Ukraine –og endelig er koncerten med til at støtte Ukraine både symbolsk og økonomisk.

Denne aften kan du opleve følgende bands på Kansas City:

 

Straytones

Straytones er et psykedelisk rockband fra Kiev. Deres musik har rødder i garagerocken med stor indflydelse fra psykedelisk og surf rock, og deres musik lægger sig på linje med The Brian Jonestown Massacre, Night Beats, Wand Ty Segall, Fuzz og Oh Sees.

 

Heavenphetamine

Heavenphetamine er et Psych Punk band der blandt andet drager inspiration fra Psykedelisk Rock, 80’ernes Post Punk og Acid House.

 

Love’N’Joy

Love’N’Joys lyd drager inspiration fra Brit-Pop, 60’erne og 70’ernes Psychedelia og elementer fra Indie Rock. Forvent masser af tung guitar og stærke tekster som reflekterer en ny Ukrainsk kultur.

 

Esquizet

Esquizet blev dannet i Kyiv i 2013 og spiller en blanding af psykedelisk rock, alternativ rock og neo-psychedelia. Deres lyd er trippy og drømmende med karakteristisk støj guitar og aggressiv men melodisk vokal

 

OBS:
Situationen i Ukraine ændrer sig hele tiden, og den seneste udvikling har gjort, at det blandt andet er sværere for bandsene at rejse ud af landet.
Vi håber derfor på jeres forståelse for, at der kan nå at ske yderligere ændringer i line up inden koncerten.

 

 

 

 

 

     Støttet af:
  • Odense Musikudvalg
  • By- og Kulturforvaltningen, Odense Kommune