Wonderwhy Talents Tour

2021/11/26 kl. 21:00
Forsalg: 70 kr. (inkl. alt) Dør: 100 kr.
Dørene Åbner: 20:00

Dørerne åbner kl. 20:00

La Oh + Kindsight + Madonnatella

LA OH
Selvom de kommer fra to kontrastfyldte baggrunde, fra storbyen i Kina til den lille landsby uden for Vejle, har de to venner bygget bro og skabt et fælles fristed hvor selv de mindste problemer og glæder kan blive vendt. Et fristed hvor musikken blev et redskab til at bearbejde de udfordringer de hver især har kæmpet med gennem deres stadig unge liv.
Med catchy vokal hooks, et drømmende guitar og synth univers, båret af pulserende bas, forsøger “La oh” med hjælp af deres nærværende og naive tekster derfor at bryde tabuer som homoseksualitet, mentalt helbred, forlist kærlighed og skabe et forløsende rum hvor alle er velkomne


KINDSIGHT
Indierock-bandet Kindsight udgav i august 2020 debutsinglen “Who Are You” gennem svenske Rama Lama Records. Med rosende omtale fra bl.a. Soundvenue, engelske The Line of Best Fit og svenske Hymn har bandet gjort sin indtræden på den danske- og internationale indie-scene.


MADONNATELLO
Madonnatello har deres helt eget unikke take på lyd, tekst og live shows, hvor nogen klichéer bliver dræbt og andre bliver hyldet.
Elementer af tør indierock og intim stadion pop udgør det musikalske univers, hvor sangskrivning, lyd og produktionsteknikker fra begge verdener smelter sammen.