Pressemeddelelse fra Kansas City

Formanden for Kansas City trækker sig og direktøren afskediges 

Efter den seneste tids hændelser, er det besluttet at formand for Kansas City Lise Junker Nielsen trækker sig med øjeblikkelig virkning, og direktør Thomas Aarup afskediges. Jesper Bøggild-Christensen konstitueres som formand og Anine Stuhr Hansen konstitueres som direktør for Kansas City. 

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til konstitueret formand Jesper Bøggild Christensen.

Opdatering pr. september 2023: Christian Øhlenschlæger konstitueres som daglig leder af bestyrelsen

#BevarKansasCity

Med den sidste koncert på denne side af sommeren veloverstået, vil vi det næste stykke tid dedikere vores Facebookside og Instagramprofil til at dele nogle af de mange gode historier og hylde de fællesskaber, der er opstået og vokset gennem Kansas City som hus for det rytmiske vækstlag ❤

Vi håber derfor, at I har lyst til at dele JERES historier på jeres sociale medier.

Til det har vi oprettet hashtagget #bevarkansascity på Instagram og Facebook, som I kan bruge på jeres opslag.

På den måde, får vi alle jeres gode historier om og fra Kansas City samlet ét sted, så vi alle kan få glæde af de fortællinger og oplevelser, som vi hver især forbinder Kansas City med. 🫶

#bevarkansascity

Sommerlukket på kontoret

Kontoret lukker for sommeren d. 30. juni kl. 15.30 og åbner igen for personlige og telefoniske henvendelser d. 8. august kl. 12.00.

God sommer!

Der er noget der ulmer i undergrunden…

Fra 2022 kigger Kansas City indad, vender sig mod sine rødder og bliver et gennemført rock-, punk- og metalspillested med store drømme og ambitioner for genrerne.

Gennem de snart 16 år Kansas City har eksisteret som spillested, har vi lagt scene og inviteret indenfor til et væld af forskellige koncerter – særligt med vækstlagsartister, men i genrer lige fra smørblød singer-songwriter pop til hårdtslående death metal.

Vores brede genrefokus gennem årene har været godt, men nu er tiden inde: Der skal ske noget nyt – eller rettere gammelt. Kansas City vender tilbage til sine rødder som undergrundsspillested med et målrettet fokus på rock, punk, metal og alle subgenrer indimellem.

Det er ikke en beslutning, som bare er taget ud af det blå, men derimod noget der har ligget i kortene gennem en længere periode. Rock, punk og metal har i virkeligheden altid være spillestedets identitet. Kansas City er kendt i Odense som huset, der rummer metalhovederne og vi har aktivt fodret miljøet, med vores mange bookinger af rock-, punk- og metalartister. Koncerter med blødere genrer er fantastiske, men vi har bare et særligt forhold til de højintense koncerter, der byder på skove af horn, giver ondt i nakken og efterlader én gennemblødt af både sved og kærlighed. Det er et miljø hvor der er plads til alle, og noget vi gerne vil se meget mere af.

På grund af vores mange bookinger af rock-, punk- og metalartister gennem årene er der naturligt opblomstret en større og større kultur omkring netop disse genrer, og spillestedet har opbygget et indgående kendskab til både det lokale, regionale og nationale rock-, punk- og metalmiljø. Derfor ser vi nu os selv i øjnene, og vender os mod det vi kan – rocken, punken og metallen med alt hvad genrerne indebærer.

I kølvandet på vores nye genrefokus, har vi etableret forskellige udvalg, bestående af lokale ildsjæle med en særlig relation til huset og byen. Med deres erfaring og gode idéer skal de blandt andet være med til at stå for bookinger, markedsføring og en masse andre spændende tiltag, som skal puste endnu mere liv i spillestedet og miljøet omkring det.

Vi vil skabe en base for en kultur, og der er mange spændende nye tiltag og koncerter i vente, så vi for alvor kan manifestere os som det mest onde, vilde, mørke og helt igennem fede undergrundsspillested for rock, punk og metal i Danmark.

Hvis du hører en dyb rumlen i det fjerne er det altså ikke sikkert du kan give letbanen skylden fremover. For der er meget der ulmer i undergrunden på Kansas City…

VI ER TILBAGE FRA JULEFERIE

Vi håber, at I alle kom godt ind i det nye år <3

Vi er på kontoret tilbage igen fra juleferie og vores åbningstider er derfor som altid:

Man – tors: 12:00-15:30
Fre: Lukket

JULELUKKET

Kontoret holder lukket for personlig betjening til og med den 3. januar.

Vi vil holde os en velfortjent jule- og nytårsferie ovenpå et hæsblæsende corona-år, der heldigvis også har budt på en masse fede efters- og vinterkoncerter!

Vi glæder os til at skabe en masse nye 2022 koncertminder med jer i det kommende år!

God jul og godt nytår 🙂

Restriktioner og Kansas City

Efter gårsdagens pressemøde har vi måtte rette nogle ting, og det kan sådan set siges kort. Mens restriktionerne er gældende vil dørsalg ikke være muligt herude. Vi er nødt til at kunne hold styr på, hvor mange der kommer ind, og derfor vil der kun være 50 forsalgsbilletter til salg til arrangementer i den kommende tid. (der er stadig få billetter til begge weekendens arrangementer så du kan nå det endnu hvis du gerne vil til årets sidste koncerter)

Der kommer ikke til at være krav om mundbind, men vi skal se et gyldigt coronapas før man kan komme ind herude.

Huset skal lukke kl. 24.00, så koncerter vil senest slutte 23.30, og man skal altså død og pine være ude inden midnat.

Derfor vil koncerten med Timechild, Hadron og Vintage Valley også starte en halv time før, kl 20.30 i stedet for 21.00. Dørene åbner stadig kl 20.00. Situationsfornærmelse afvikles som planlagt.

Master of Puppets er vi desværre nødt til at aflyse. Hvis du har en billet vil du senere i dag få en besked om refusion. Vi regner med at afholde en erstatningskoncert med begge bands en gang i det nye år.

Konkret skal I altså ikke gøre noget anderledes. Vi skal nok sørge for at holde corona fra døren, så I kan stadig rolig tage herud og høre noget lækker musik i trygge rammer. Der bliver bare lidt færre at høre musikken med.

Situationen udvikler sig jo løbende, og vi ved ikke hvordan tingene ser ud i det nye år, men vi følger selvfølgelig med og opdaterer her på siden, hvis vi er nødt til at rette ind andre steder.

De bedste hilsener fra alle os på Kansas City.

Corona-nyt:

I takt med at situationen omkring Coronavirusset ændrer sig, må vi på Kansas City også følge med. Derfor er vi med de nyeste restriktioner nødsaget til at genindføre tjek af coronapas inden man kan få adgang til koncerter herude.

Vi gør det for at passe på vores frivillige, os selv og selvfølgelig jer – vores kære publikummer. Der vil ikke være krav om mundbind eller lign. så dér er der ingen ko på isen.

Vi håber I forstår, og at vi snart ses herude.

Alt godt – Kansas City