Generalforsamling Odense Øvelokaleforening

ODENSE ØVELOKALEFORENING afholder ordinær generalforsamling torsdag den 17. juni 2021 kl. 19.00 Afhængig af situationen omkring Covid-19 bliver generalforsamlingen afholdt som planlagt eller rykket. Generalforsamlingen afholdes i spillestedet på Kansas City.
Foreløbig dagsorden:

 1. Valg af referent
 2. Valg af dirigent
 3. Valg af stemmeafgivelsesform i.h.t. § 5.3
 4. Formandens årsberetning
 5. Kompensation (ved Formanden)
 6. Indkomne forslag
  Forslag til vedtægtsændringer fra Gert Priegel:
  a) § 3 3.1. Som medlem kan optages enhver, der dyrker rytmisk musik i foreningens lokaler
  b) § 3 3.3. Udlejning af øvelokalefaciliteter sker i henhold til foreningens udlejningspolitik, som er nærmere beskrevet i lejekontrakten. Et lokale skal deles af minimum 2 band eller 1 person i hver halvdel. Lokalet skal bruges aktivt, da lokalet ikke blot må bruges til opbevaring.
  c) § 6 6.1. Bestyrelsen består af formand, næstformand og kasserer og mindst 1, og op til 2 bestyrelsesmedlemmer samt 2 suppleanter. Bestyrelsen vælges for en 2 årig periode, suppleanterne for en 1 årig periode.
  d) § 6 6.2. Udtræder formanden indtræder næstformanden i dennes sted. Udtræder et bestyrelsesmedlem, indtræder 1 eller 2 suppleant i dennes sted.
  e) § 6 6.3. Foreningen tegnes af bestyrelsen.
  f) § 7 7.3. Foreningens reviderede årsregnskab fremsendes samtidig med indkaldelse til den ordinære generalforsamling. Det reviderede årsregnskab bringes til afstemning på generalforsamlingen.
 7. Godkendelse af regnskab
 8. Månedskontingent fastsættes
 9. Valg af bestyrelsesmedlemmer i.h.t. § 6.1
 10. Valg af statsautoriseret revisor
 11. Eventuelt

VI HAR ÅBENT

Skulle det være gået nogens næse forbi, så har vi åbent igen hos Kansas City.

Dette gælder både vores spillested, hvor vi afholder koncerter samt kontoret.

Der er ikke flere planlagte koncerter inden sommerlukning – men du kan tjekke vores koncertkalender ud lige her, og se koncerterne for efteråret 2021. Der er fart på og mange spændende koncerter på programmet!

Kontoret har åbent mandag-torsdag kl. 12.00-15.30.

Vi holder sommerlukket fra torsdag 24. juni kl. 15.30 til og med søndag 8. august. Her vil du måske kunne fange os på mails, men der er lukket for personlig betjening og telefonerne er også lukket.

Coronaupdate 19. januar 2021

Pga. de nuværende restriktioner skal vi desværre holde lukket til og med 7. februar. Det betyder, at der ikke er aktivitet i Odense Øvelokaleforening og at huset er lukket. Kontoret er også lukket for personlig betjening, men vi kan kontaktes på mail.

Ligeså snart ved vi mere opdaterer vi herinde og på vores sociale medier.

Corona update 07/12-2020

Grundet de nyeste restriktioner for at stoppe spredning af coronavirus er Kansas City lukket til og med 3. januar 2021. Det betyder, at vi desværre må aflyse de planlagte koncerter resten af året.
Alle billetkøbere får automatisk returneret deres billet.

Coronakoncerter? Sådan gør vi

Vi afholder koncerter i spillestedet og overholder alle restriktioner, så I kan gå til koncert og være trygge.

Derfor har vi indført:
– Alt personale har mundbind på
– Alle gæster skal have mundbind på – undtaget når I sidder på jeres plads i salen
– Der er bordservering, så ingen gæster skal gå op til baren. Vi kommer hen til jer
– Baren lukker kl. 22.00
– De fleste koncerter slutter omkring kl. 22.00.
– Der er ingen garderobe. Tag i stedet jeres overtøj med op i salen og hæng på jeres stol
– Der er ikke nummererede pladser, men bliv venligst på den samme plads hele aftenen.
– Maks 10 personer i ét selskab

Vi spritter selvfølgelig alting af hele tiden og har oppet vores rengøring. Derudover passer vi også på musikerne og vores teknikere, så vi har også indført flere forholdsregler for dem. Vores frivillige er vores guld og dem passer vi ekstra på. Der er nye interne restriktioner i huset, så de også kan føle sig trygge.

Hold dig opdateret på vores Facebookside og vores begivenheder for flere detaljer til hver koncert.

Vi er tilbage!

Vi har savnet at holde koncerter! Og nu er vi tilbage!
Vi har besluttet at afholde alle de koncerter vi kan som siddekoncerter. Dette så vi kan få livemusik igen på vores scene og være med til at støtte musikerne.
Det bliver, selvfølgelig, under andre forhold end normalt og det håber vi, at der er forståelse for.
Vi har bl.a. besluttet, at alle koncerter starter kl. 20.30 (i stedet for 21.00) dørene åbner stadig kl. 20.00. Det har vi besluttet sammen med musikerne og det betyder, at mange koncerter er færdige inden kl. 23.00, så vores gæster kan nå videre i byen, hvis lysten skulle være til det. På den måde støtter vi også andre aktører, restaurationer og beværtninger i Odense.
For at passe på vores frivillige, ansatte og teknikere har alle fra Kansas City mundbind på under vores arrangementer. Det er ikke et krav fra Kulturministeriet, men noget vi har besluttet at indføre for alles skyld. Det er ikke noget, vi kræver af vores gæster.
Vi har indført bordservering, så der ikke bliver kø ved baren og vi opfordrer alle til at holde afstand og passe på hinanden.
Vores garderobe er lukket og alle gæster kan tage deres overtøj med sig ind i salen. Der er ingen nummererede pladser, men opsat borde og stole. Så når du kommer skal du finde en plads og blive siddende på samme plads hele aftenen. Du må selvfølgelig gerne rykke stole rundt, når du kommer ind i salen, hvis I kommer flere personer og gerne vil sidde sammen. Husk stadig at holde afstand til de andre gæster.
Vi har selvfølgelig en masse sprit stående – både det til hænderne og ganen! Vi vil blive så glade, hvis du bruger det ofte, når du er på besøg hos os.
Vi glæder os til at se dig til vores koncerter og vi ved, at musikerne gør det samme.
Dbh Kansas City