Restriktioner og Kansas City

Efter gårsdagens pressemøde har vi måtte rette nogle ting, og det kan sådan set siges kort. Mens restriktionerne er gældende vil dørsalg ikke være muligt herude. Vi er nødt til at kunne hold styr på, hvor mange der kommer ind, og derfor vil der kun være 50 forsalgsbilletter til salg til arrangementer i den kommende tid. (der er stadig få billetter til begge weekendens arrangementer så du kan nå det endnu hvis du gerne vil til årets sidste koncerter)

Der kommer ikke til at være krav om mundbind, men vi skal se et gyldigt coronapas før man kan komme ind herude.

Huset skal lukke kl. 24.00, så koncerter vil senest slutte 23.30, og man skal altså død og pine være ude inden midnat.

Derfor vil koncerten med Timechild, Hadron og Vintage Valley også starte en halv time før, kl 20.30 i stedet for 21.00. Dørene åbner stadig kl 20.00. Situationsfornærmelse afvikles som planlagt.

Master of Puppets er vi desværre nødt til at aflyse. Hvis du har en billet vil du senere i dag få en besked om refusion. Vi regner med at afholde en erstatningskoncert med begge bands en gang i det nye år.

Konkret skal I altså ikke gøre noget anderledes. Vi skal nok sørge for at holde corona fra døren, så I kan stadig rolig tage herud og høre noget lækker musik i trygge rammer. Der bliver bare lidt færre at høre musikken med.

Situationen udvikler sig jo løbende, og vi ved ikke hvordan tingene ser ud i det nye år, men vi følger selvfølgelig med og opdaterer her på siden, hvis vi er nødt til at rette ind andre steder.

De bedste hilsener fra alle os på Kansas City.