Vi er tilbage!

Vi har savnet at holde koncerter! Og nu er vi tilbage!
Vi har besluttet at afholde alle de koncerter vi kan som siddekoncerter. Dette så vi kan få livemusik igen på vores scene og være med til at støtte musikerne.
Det bliver, selvfølgelig, under andre forhold end normalt og det håber vi, at der er forståelse for.
Vi har bl.a. besluttet, at alle koncerter starter kl. 20.30 (i stedet for 21.00) dørene åbner stadig kl. 20.00. Det har vi besluttet sammen med musikerne og det betyder, at mange koncerter er færdige inden kl. 23.00, så vores gæster kan nå videre i byen, hvis lysten skulle være til det. På den måde støtter vi også andre aktører, restaurationer og beværtninger i Odense.
For at passe på vores frivillige, ansatte og teknikere har alle fra Kansas City mundbind på under vores arrangementer. Det er ikke et krav fra Kulturministeriet, men noget vi har besluttet at indføre for alles skyld. Det er ikke noget, vi kræver af vores gæster.
Vi har indført bordservering, så der ikke bliver kø ved baren og vi opfordrer alle til at holde afstand og passe på hinanden.
Vores garderobe er lukket og alle gæster kan tage deres overtøj med sig ind i salen. Der er ingen nummererede pladser, men opsat borde og stole. Så når du kommer skal du finde en plads og blive siddende på samme plads hele aftenen. Du må selvfølgelig gerne rykke stole rundt, når du kommer ind i salen, hvis I kommer flere personer og gerne vil sidde sammen. Husk stadig at holde afstand til de andre gæster.
Vi har selvfølgelig en masse sprit stående – både det til hænderne og ganen! Vi vil blive så glade, hvis du bruger det ofte, når du er på besøg hos os.
Vi glæder os til at se dig til vores koncerter og vi ved, at musikerne gør det samme.
Dbh Kansas City